Rare overheidssites en een natuurkundeleraar

Normaalgesproken heb ik niets te zoeken op sites die helemaal zijn opgebouwd in flash, slechtgeschaalde plaatjes bevatten, en vervolgens ook nog automagisch geluid gaan maken. Als de site dan van de overheid is wordt het nog wat erger. De overheid probeert tegenwoordig namelijk te communiceren met het gebruik van rappers. Het lijkt echt totaal nergens op (dan heb ik het natuurlijk niet over de betere rappers), en bereikt maar een klein deel van de bevolking.. en welk deel..?

Maargoed, toen kwam mijn natuurkundeleraar dus met een website.. http://www.kunstuitafval.nl/, waar hij een paar foto’s had geplaatst… Klik door naar Inzendingen -> 20 jaar en ouder -> pagina 2, en zie daar de laatste 2 foto’s. Kunst in de achtertuin van Anton Overboom. En nu allemaal even stemmen voor deze man die eigenlijk heilig verklaard zou moeten worden ^^.

This entry was posted in School. Bookmark the permalink.

1 Response to Rare overheidssites en een natuurkundeleraar

  1. Jezus says:

    Nice 😀 Heb gestemd!

    En kijk ook s naar de enige twee inzendingen in de categorie 12-20….van de dochter van overboom 😛 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *