Inspiratieloosheid… en de vakantie moet nog beginnen…

Ja, eerst een paar posts snel achter elkaar.. en daarna stilte.. Waarom? Gebrek aan tijd? Ja, dat ook.. maar ook een gebrek aan inspiratie.. :p

Nouja, goed… Dinsdag.. gisteren dus… zouden leerlingen gebeld worden door de school als ze niet door mogen naar het volgende jaar (voor mij is dat 6VWO)… Er heeft niemand gebeld.. Of in ieder geval niet van school… Conclusie? 😀 Nog een paar dagen wachten.. Vrijdag rapport ophalen…

Verder was het midzomernachtfeest natuurlijk hardstikke leuk… en ik denk dat ik daarover dan wel weer genoeg gezegd heb.  Owja, de karaoke was heel erg vals…

Maargoed, terug naar vrijdag… Na het ophalen van de rapporten begint dan officieel(?) mijn vakantie.. tja.. En ik begin me nu al te vervelen.. Of is dat gewoon de luiheid die zichzelf nu eindelijk kan uiten?

Vervolgens heeft natuurlijk iedereen tegelijk een feestje… Dat begint op zaterdag al…

Ik had me al lang opgegeven voor _DE_ pre-campzone BBQ… inclusief overnachting in Almere… toen deze week bleek dat er ook een examenfeest stond gepland op zaterdag… Op 7-7-7 staan er natuurlijk ook weer 2 feestjes/uitstapjes/whatever gepland… Achja, ik zie wel weer hoe ik me hier doorheen sleep 😉

In ieder geval nog een keer GEFELICITEERD Michelle!.. met het halen van je examen ja 🙂

Zo.. dat was het dan wel weer voor vandaag (heheh.. nog net voor 12uur)… vrijdag weer bericht over mijn rapport ^^

This entry was posted in School. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *