Wereldrecord Mentos Geyser

Vandaag, zo’n anderhalf uur geleden, begon men in Breda aan een nieuw wereldrecord met ongeveer 800 gelijktijdige Mentos Geysers. Ook de wereldberoemde EepyBirds, o.a. bekend van hun filmpjes op YouTube, waren aanwezig. Ze hebben eerst hun wereldberoemde show opgevoerd, en vervolgens de deelnemers geholpen met hun eigen Mentos Geysers. Mentos heeft het hele gebeuren gesponsord, voor iedereen was er een fles cola en een rol mentos aanwezig. Ook kregen deelnemers een gratis 5-pack mentos voor thuis… Na afloop hebben de EepyBirds handtekeningen uitgedeeld. Het Mentos promoteam had nog een paar rolletjes over, zus nu zit ik hier met zeker 20 GRATIS rollen mentos. Toch wel de moeite waard dus!

Het wereldrecord is overigens verbroken. Meer details en cijfers zullen ooit nog wel verschijnen op de officiele Mentos website. Een filmpje van het vorige wereldrecord is ook te vinden op YouTube.

This entry was posted in Breda. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *