Nieuwe CV-Ketel

Vanochtend vroeg, ergens tussen 8 en 9 uur kwam er iemand langs om de oude, bijna ontploffende, CV-ketel te vervangen. Van het eerste deel van het gebeuren heb ik weinig gemerkt… tot er iemand met een (klop)boormachine aan de slag ging.

Toen ik, veel later, rond 12 uur, weer wakker werd, werkte de nieuwe ketel nogsteeds niet goed. Het was koud (gek he?), ik kon niet douchen, en ik kon mijn kamer nog maar net uit (de deur van het CV-hok blokkeerde, samen met de zoldertrap, de enige uitweg vanaf mijn kamer). Goed… dan maar een paar uur extra slaap. Weer een paar uur later (dat komt inderdaad gevaarlijk dicht bij 3 uur ‘s middags!) was er nogsteeds weinig vooruitgang te merken (de verwarming borrelde zo af en toe even, maar de monteur was nogsteeds niet weg).

Pas tegen half 4 keerde de warmte terug en kon ik eindelijk gaan douchen. Als gevolg daarvan (okee.. ook een beetje luiheid), kon ik pas ver na 4 uur aan mijn ‘ontbijt’ (op een enkele mini-mars na) beginnen… Een goed begin van de dag dus… :/

This entry was posted in Huis, Vakantie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *