Carnaval

Eindelijk weer vakantie… en carnaval…! Zondag de carnavalsoptocht in Baarle-Nassau gezien, die was nou niet zo heel erg bijzonder… 😉 ‘s Avonds naar de Lindeboom geweest, dat was wel erg vet… (ik ga wat details achterhouden), bij Koen blijven slapen. De volgende ochtend hebben we 2 keer de bus gemist omdat de OV-website niet wist dat de bus niet langs Loveren zou rijden en de (eerste) menselijke telefoonbeantwoorder bij Veolia er ook niet in slaagde om dat goed uit te leggen. 2 uur later dan gepland konden we dus eindelijk vertrekken. Inmiddels hadden we de optocht in Breda al gemist (en in Baarle-Nassau komt die natuurlijk ook niet op TV :S)… Het missen van de optocht had wel een voordeel…. ik kon even wat bijslapen!

Maandagavond via Lennert naar cafe Something Else (waar het hardstikke druk was) en vervolgens Kerkplein (ik had verwacht dat ze langer open zouden blijven… 5 euro om van 3:00 tot 4:00 binnen te mogen schiet natuurlijk niet echt op). Daarna Pizza gegeten, terug naar Lennert en daarna een half uur, met een klein beetje regen erbij, naar huis lopen, waar ik dus rond 6:15 aan kwam…

Vandaag, dinsdag, lekker uitgeslapen (tot +/- 14:00 :$) en nu nogsteeds moe. Ik denk dat ik vandaag ook niet veel meer ga doen.

This entry was posted in Breda, Vakantie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *