Examenfeesten en de reis naar Griekenland

Na 2 weken vol met examenfeesten, diploma-uitreikingen (jup, meervoud, mijn broertje is geslaagd voor de MAVO) en andere feestjes, zit ik nu in Griekenland…

Vrijdagochtend, de ochtend voor het laatste examenfeest, arriveerde mijn nieuwe (en eerste) 1U rackserver. Zie *HIER* voor foto’s. Deze server (computer in vreemde doos) mag eerst een paar weekjes mee naar CampZone en moet vervolgens ergens in Rotterdam in een zogenaamd Datacenter opgehangen worden. Vanaf daar moet deze server een aantal websites en e-mail diensten gaan serveren. Dus vrijdagochtend heb ik nog even snel de nodige software op de server geinstalleerd.

Even later (time flies.. soms) was het tijd om de bus naar Baarle-Nassau op te gaan zoeken, waar ik af had gesproken met Lennert. Ik had niet verwacht dat Pieter, Benjamin en Bart (helemaal vanuit Den Haag, ontmoet in Bulgarije) daar ook zouden zitten… Vervolgens dus het feestje met live muziek en een DJ waar ze in Bulgarije alleen maar van kunnen dromen. En dat dan in de achtertuin… mooi toch? Rond een uur of 4 was het tijd om een rondje te lopen door Baarle-Nassau (je moet toch wat? Slapen was ook geen optie want ik had geen slaapspullen meegenomen… en het logeerbed? Ach.. eigenlijk had ik geen zin om te gaan slapen). Een paar uur later was het tijd voor mijn eerste ontbijt (weer bij Koen thuis), en nog even later (rond 8 uur) vertrok de eerste bus naar Breda. Nog even een paar uurtjes bijslapen, een tweede ontbijt wegwerken, alle huisdieren eten geven, mijn nieuwe server een mooi plaatsje gegeven (waar ik er zelf in ieder geval geen last van zou hebben).

Toen was het tijd om in te gaan pakken, voor Griekenland EN CampZone. Als alles goed gaat vertrek ik een paar uur nadat ik vanuit Griekenland in Nederland aan kom weer

naar CampZone (in Oirschot, in de buurt van Eindhoven). De volgende dag moest ik nogsteeds een hoop inpakken (en mijn kamer opruimen), ‘s avonds nog even mijn aanmelding voor de TU/eindhoven versturen (briefpost.. yuck), wat eten bij de KFC en nog wat inpakken. Rond 0:00 (juist, maandagmacht) werden we opgehaald door een collega van mijn moeder, die heeft ons naar Schiphol gebracht, waar we 4 uur later eindelijk konden vertrekken. Na bijna 3 uur vliegen kwamen we aan in Griekenland, en na een half uur durende taxireis kwamen we aan bij het hotel. Opnieuw een nachtje zonder slaap dus (beschouw Baarle-Nassau maar als een voorbereiding hierop :D).

Tot zo ver deze eerste blog over mijn vakantie in Griekenland en wat daar aan vooraf ging. Misschien heb ik later nog wel zin om wat te schrijven over het verblijf hier.

This entry was posted in School, Vakantie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *