Griekenland – CampZone… en de TU/e!

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat ik voor het laatst iets heb geschreven op mijn blog. Maar ik heb een goed excuus: druk, druk, druk!

Ik zal maar eens beginnen bij het einde van mijn vakantie in Griekenland, in het plaatsje Kalamáta op het eiland Peloponnesos. Voor de exacte locatie van het hotel: zie Google Maps. Een mooi hotel, mét zwembad én eigen strand met beach-bar en muziek. Daarnaast organiseerde het hotel één keer per week een beach-party, die helaas wel al om 23:30 was afgelopen. Over het algemeen heb ik me wel redelijk vermaakt, maar ik denk dat ik volgend jaar toch liever *zonder* mijn moeder op vakantie ga, naar een iets toeristischer (wat een woord…) gebied.

Op de terugreis naar Nederland liep het vliegtuig nog wat vertraging op door het slechte weer in Nederland, en toen we aan kwamen heb ik zelf mogen ervaren dat het weer inderdaad slecht was (hoe kan het ook anders, als je net terug komt uit Griekenland!?). Vervolgens met het OV terug naar huis *yay*… Eindelijk thuis aangekomen heb ik eerst even wat uitgerust, en ben ik vervolgens weer spullen uit- en in gaan pakken. Nog die zelfde avond zat ik alweer bij mijn vader in de (volgeladen!) auto, op weg naar Campzone.

Dit jaar zou ik vanaf de eerste dag (…dat het terrein redelijk toegankelijk was…) meehelpen bij de opbouw. Daarnaast zat ik voor het eerst bij Team BikkelsInc, die op CampZone bekend staan als FieldAdmin (juist, verantwoordelijkheid over een deel van het terrein) van veld C, en tot ver buiten CampZone bekend staan om hun Bieramide. Je moet toch wat he, want 11 dagen computeren is natuurlijk geen optie op een lanparty! Gelukkig hadden we dit jaar weer de beschikking over Mario zijn professionele bier-tap-installatie. Daarnaast hadden we dit jaar de Bier-O-Meter, een project van Tycho. De Bier-O-Meter heeft bijna heel het evenement aan gestaan om bij te houden hoeveel bier wij hebben getapt (en dus ook gedronken). Deze statistieken waren op het intranet en een lichtkrant (mijn deel van het project >:)) te zien. Kamp BikkelsInc dronk gemiddeld zo’n 50 liter per dag, met een record van 70 liter op een dag… met zo’n 15-17 personen. Het opbouwen verliep overigens goed en het kamp stond ruim op tijd overeind. Uiteindelijk heb ik tijdens CampZone nog minder achter mijn computer gezeten dan in Griekenland (echt waar.. :S). Mooi weer, voldoende koud(<2 graden C!) bier, koud water (ook <2 graden C, om mee te gooien), muziek en gezellige mensen.. wat wil je nog meer? Het afbreken van het evenement verliep net zo goed als het opbouwen. Ook nu was alles ruim optijd klaar. Na 2.5 week op een grasveld doorgebracht te hebben, was dit wel het eerste jaar dat CampZone voor mij echt was afgelopen. Toen ik wegging was het veld leeg, het was écht (in tegenstelling tot voorgaande jaren, toen we redelijk gehaast het terrein hebben verlaten) tijd om naar huis te gaan. Wie meer foto’s wil zien van het kamp (ik sta er ook ergens tussen!), klik *hier*. Zodra er mooie grafiekjes beschikbaar zijn van de Bier-O-Meter, zal ik wel even een linkje posten.

Weer thuis aangekomen, was het tijd om mijn baggage weer uit te zoeken en mijn kamer weer in te richten (wat nogsteeds niet helemaal klaar is – en waarschijnlijk ook niet gaat gebeuren voor CampZone ’09). Ik had nog een klein weekje om uit te rusten, mail te lezen & beantwoorden (de laatste dagen op CampZone was er geen internet). De volgende week (ik kwam pas op woensdag terug van CampZone!) was het tijd voor de introductieweek van de Technische Universiteit Eindhoven. Daar over de volgende keer (misschien morgen al?) meer.

P.S. Nog bedankt voor alle felicitaties! Mijn verjaardag viel precies IN de introductieweek, waarin ik ook al geen computer heb gezien.

This entry was posted in School, TU/e, Vakantie. Bookmark the permalink.

2 Responses to Griekenland – CampZone… en de TU/e!

  1. Joël says:

    De link naar de Bieramide doet het niet 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *