Asus, bedankt!

Zo ongeveer tijdens CampZone 2008 (jep, alweer een paar maandjes geleden) begon mijn ASUS laptop ineens dienst te weigeren. Dat dit nou net tijdens een LAN-party moest gebeuren was wat ongelukkig, maar ook niet erg onlogisch, in een tent die de ene dag slachtoffer was van een enorme regenbui met windhoos, en de volgende dag meer op een sauna leek. Maargoed, mijn laptop faalde dus. In het begin viel ‘ie gewoon uit na even aan te zijn geweest, later ging het apparaat helemaal niet meer aan. Niet tof…! Maargoed, gelukkig zou ik niet veel later een nieuwe laptop krijgen (in ruil voor centjes) van de TU/e. Misschien was mijn ASUS’je bang dat ‘ie vervangen zou worden?

Goed, garantie dan maar… Eerst contact opgenomen met iBOOD, maar die hadden weinig nuttige informatie. Ruim 2 maanden later (zo’n 2 weken geleden!) heb ik toch maar eens contact gezocht met de mensen van Asus, die mij wisten te vertellen dat ik een formuliertje in kon vullen op de website waarna mijn laptop opgehaald zou worden. Ik mocht de harde schijf houden, wat wel goed uitkwam aangezien ik niet meer wist waar ik die verstopt had.

De volgende dag werd mijn laptop dus opgehaald. Had ik daar nou 2 maanden op gewacht? Toen was het een weekje stil. En ineens kreeg ik mail, mijn laptop was verzonden. 8 dagen nadat de laptop op was gehaald was ‘ie alweer afgeleverd! En hij werkte nog ook! Hulde aan Asus! (Ter vergelijking, we hebben ooit zo’n 3 maanden gewacht tot Compaq eindelijk een laptop half-gerepareerd had.)

Maar toen zat er nog geen harde schijf in. Die had ik ergens zorgvuldig verstopt (lees: meerdere keren de stad door gesleept, zelfs een keer mee naar Eindhoven, en vervolgens ergens achtergelaten). Paniek dus… want ik kon dat ding nergens vinden. Maar gelukkig, uiteindelijk bleek ‘ie ergens in een plastic tasje te liggen. Alles werkt weer als vroeger. Eerst voelde het een beetje raar aan, weer zo’n dikke vette 17″ laptop voor m’n neus, maar nu besef ik wat ik gemist heb! 😉

Nogmaals hulde aan Asus voor de snelle reparatie – zonder gezeur over schuld.

This entry was posted in Computers, Vakantie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *