Studeren aan de TU/e – de eerste maanden

Zoals je misschien al wel had gemerkt heb ik (hier) alweer weinig van me laten horen. Ook het beantwoorden van e-mails duurt nogal lang. En waarom? Omdat ik daar geen tijd voor kan vinden ofzo…

Blijkbaar kost de bacheloropleiding Elektrotechniek toch íets meer tijd dan ik had verwacht. Ik heb het idee dat studenten van de andere opleidingen aan de TU/e over het algemeen minder uren maken. Maarrrrr… ondanks dat gaat de studie wel gewoon z’n gangetje. Sommige vakken gaan meteen goed, andere vakken niet. En waarom dan niet? Nou… misschien moet ik er wel gewoon nog meer tijd insteken!

En dat terwijl ik al bijna iedere dag van 8:45 tot 17:17 op de TU ben. En dan moet ik iedere dag óók nog twee keer een uur reizen. Ja… dan blijft er weinig tijd over om te leren, verslagen te maken, te programmeren, e-mails te beantwoorden, en natuurlijk om te bloggen!

Niet eens zo heel gek dat er wat mensen besluiten om toch over te stappen naar een andere studie (in veel gevallen een HBO opleiding)… maar dat zie ik nog lang niet zitten. Er zijn nog voldoende kansen en ik heb gehoord dat er al snel minder tijd in aanwezigheid op de TU gaat zitten.

En hier eindigt dit verhaal dan maar weer… ik geloof dat het zo’n beetje tijd is om te gaan slapen. Toch maar weer wat dingen uitstellen naar morgen… of het weekend… nee, toch niet dit weekend… iets met Sinterklaas. Helaas, dan maar een andere keer.

P.S. Wat je ook doet, spring niet voor een trein. Dan heb ik weer vertraging en mis ik belangrijke weer belangrijke onderdelen van mijn studie. Bedankt!

This entry was posted in Categorieloos and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *