CampZone 2009

Het is weer zo ver! De inschrijvingen zijn inmiddels alweer een paar weken open: CampZone 2009 komt er aan!

Nou ja, het duurt nog een paar maanden voordat het echt zo ver is (de officiële opening is op 31 juli), maar er worden al volop plannen gemaakt. Dit jaar ga ik weer samen met BikkelsInc minimaal 11 dagen in een tentenkamp doorbrengen. Uiteraard weer met computers, koelkasten (meervoud), vaatwasser, vers gekoeld bier van onze eigen tap en nog meer van die ongein. Tja, wat moet je anders 11 dagen lang op een camping?

Zoals iemand terecht zei: CampZone kun je niet uitleggen, dat moet je meemaken. Het is niet makkelijk om zoiets uit te leggen. Ook TV zenders met hun onafhankelijke nieuwsuitzendingen helpen niet echt mee. Er zijn altijd extreme gevallen, mensen die inderdaad 11 dagen lang in een tent zitten met hun computer, alleen maar om te gamen. En dat is dan ook waar het “nieuws” te halen is. Veel minder bekend is dat CampZone ook een “sociale” kant heeft. Veel mensen komen amper toe aan computergames; een groot deel van de tijd word besteed aan het ontmoeten van andere mensen, watergevechten, drinken (uh ja, waar neem je anders een bier-tap-installatie voor mee?), buiten in de zon zitten, oude bekenden opzoeken, etc… Tja, dat veracht je niet van een “Computervakantie” hé? Goed, genoeg gekletst. Het is zeker een aanrader om even wat YouTube filmpjes en onze fotos van vorig jaar te bekijken.

Kom je ook naar CampZone? Laat dan vooral even een berichtje achter (mag als reactie op deze post) en kom tijdens het evenement ook vooral een keer langs bij kamp BikkelsInc. Het is ook mogelijk om even een dagje te komen kijken, voor 10 euro (+ 30 euro borg, krijg je terug als je op tijd weer weg bent!) mag je een hele dag rond kijken, en wie weet, krijg je ergens nog wel een biertje aangeboden :-).

CampZone 2009 is overigens gewoon weer op “ons eigen” grasveldje in Oirschot, naast Eindhoven Airport.

This entry was posted in Computers, Vakantie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to CampZone 2009

  1. Pingback: Alles is VIER « UFO’s weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *