PowNed!

Ik gun ze eigenlijk niet veel, GeenStijl, maar de huidige publieke oproepen (radio en TV) spreken mij nou ook niet echt aan. Logisch ook, het moet natuurlijk allemaal maatschappelijk verantwoord zijn… maar toch… Daarnaast is GeenStijl wel een van de grotere partijen die kritiek levert op de maatschappij (al lijkt het er vaak meer op dat ze OVERAL tegenaan schoppen), iets waarvan ik denk dat we dat wel kunnen gebruiken als Nederlandje. Het is dan wel GeelStijl, tja, maar er zijn weinig waardigere alternatieven. Dus daarom, en omdat het mij wat geld oplevert, vraag ik jullie (wie leest dit eigenlijk!?) om nu lid te worden van PowNed! via mijn persoonlijke link: https://registratie.powned.tv/refund/?id=457852674.

En bedankt!

This entry was posted in Politiek, TV and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *