Bijna tijd voor CampZone 2009…!

Nog maar ongeveer 19 uurtjes en dan sta ik, volgens de huidige planning, op het CampZone veld. De opbouw is inmiddels al in volle gang (zie foto’s in de officiele nieuwspost) en vanaf morgen, rond twaalf uur, mag ik mijn steentje bijdragen.

Wegens een gebrek aan internet op het veld en het feit dat er hard gewerkt zal moeten worden zal ik de komende dagen minder goed bereikbaar zijn. Ik zal wel gaan proberen (uhu) om zo af en toe toch een blog’je te schrijven over de voortgang van de opbouw en het verloop van het evenement. De ervaring leert overigens dat dat niet echt goed lukt.

Voor nu in mijn inspiratie wel weer een beetje op… overigens is bijna inmiddels ingepakt en os mijn kamer ineens ook verbazend leeg en opgeruimd…

This entry was posted in CampZone, Vakantie and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *