CampZone 2009

En alweer gefaald – geen blogjes en zelfs niet getwitterd tijdens CampZone. Ruim twee weken lang druk geweest met van alles en nog wat. Bier drinken, netwerkproblemen oplossen, sociaal doen, harde schijven afvullen, mensen helpen, nog een biertje drinken, noem maar op…

Ik heb, wederom, CampZone vanaf een bijna kaal grasveld zien groeien tot een grote, drukke camping, om alles ruim elf dagen later weer af te breken. Vijf dagen lang zijn we bezig geweest met het opbouwen van ons eigen kamp en de rest van CampZone. Elf dagen lang feest: een gestroomlijnde openingsnacht waarbij een groot aantal bezoekers al vanaf 0:00 uur (‘s nachts dus) het veld op stroomde, waarna ik voor de meeste bezoekers van ons (deel)veld de netwerkstekkers in de switches heb mogen prikken. Bijna vanzelfsprekend was ik daardoor ook het aanspreekpunt bij netwerkproblemen op ons veld.

Tijdens het evenement hebben we over het algemeen geweldig weer gehad: veel zon, weinig regen. Door de koude nachten was het zelfs mogelijk om tot een uur of elf uit te slapen in mijn bruine tentje. Om overdag een beetje af te koelen werd er nog een opblaas-zwembad geplaatst en hebben wij de nodige waterballonnetjes stukgegooid.

Ook dit jaar hebben we weer gevarieerd gegeten: o.a. barbecue, frituur, nasi, macaroni en shoarma. Daarnaast waren de pizza’s en döner kebap van de catering ook goed te eten. Gek genoeg staat onze groep, BikkelsInc, erom bekend veel bier te drinken. Ook dit jaar hebben wij ons bierverbruik zorgvuldig gemeten en gepubliceerd. De resultaten hiervan zijn te vinden op de Bier-o-Meter website.  Zo’n 780 liter bier… valt wel mee toch? Voor 14 dagen, 13 tot 17 mensen… De Bier-o-Meter is overigens een creatie van ons zelf (waarmee we zelfs het Eindhovens Dagblad hebben gehaald). We gaan kijken of het in de toekomst ook mogelijk is om de Bier-o-Meter te verkopen aan derden. Laat maar even een berichtje achter indien je interesse hebt :-P.

Had ik al verteld dat ik tijdens heel CampZone niet aan gamen toe ben gekomen? Het was in ieder geval een heel erg vet feestje! Ondanks dat ik nu erg moe en lui ben kan ik niet wachten tot volgend jaar – het 10 jarig jubileum van CampZone.

This entry was posted in CampZone, Vakantie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *