Geen slaapstoornis…

Nee hoor, ik heb echt geen slaapstoornis! Ik heb alleen een afwijkend ritme…

Huh? Nou… Ik merk sinds kort dat ik soms amper kan slapen, dan ga ik rond 12 uur op bed liggen, en om 3 uur ben ik nog steeds wakker… best vervelend als je de volgende ochtend om 6 uur op moet/wil staan. Over het algemeen doet dit probleem zich voor als ik op de voorafgaande dag laat ben opgestaan. Ik kan me eigenlijk niet herinneren dat ik hier vorig jaar ook zo’n last van had…

Maargoed – het is hoe dan ook niet natuurlijk om op te staan als het nog donker is. En dat is het, ‘s winters, om 6 uur ‘s ochtends… Bovendien wordt het gedurende de rest van de dag amper light – echt, zelfs overdag geven de straatlantaarns nog meer licht… Als mens word je dan gedurende de dag toch ook gewoon niet écht wakker?

Eigenlijk zouden we juist in de winter een grootse langdurige vakantie moeten houden: de kou ontvluchten en op naar een warm strand! Ideaal… ‘s Zomers thuis en ‘s Winters de zomer opzoeken… iedereen is toch veel vrolijker en productiever als het zonnig en warm is? Zelfs bij de NS merk je het – veel minder vertragingen in de zomer… in de winter worden mensen depressief en springen ze voor de trein…

Tot zo ver weer de blog van vandaag… Ik dank U zeer voor alle reacties – het doet mij goed om te weten dat er mensen zijn die dit geblaat inderdaad lezen… dus doe vooral nog een reactie’tje na het lezen – hoe zinloos ook 😉

This entry was posted in Categorieloos and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *