De lente…

Na een vermoeiende woensdag-studiedag en een misschien nog wel slaapverwekkendere treinreis stap je dan zo rond een uur of zes uit de trein, op station Breda. En dan ruik je iets… niet de gebruikelijke combinatie van diesel, olie, pis en kebab… Het is bijzonder, benadrukt de zin van het leven, geeft weer verse energie (dat is hard nodig op zo’n moment), geeft een warm gevoel, maakt dorstig en brengt de behoefte aan zon, zee, strand en vakantie weer naar boven.

Ja mensen, de lente komt eraan.

En nu maar weer braaf verder leven tot aan de ingang van de zomertijd op 28 maart… de dag dat de duisternis zal wederkeren op het moment dat ik op moet staan.

This entry was posted in Vakantie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *