Sneeuwpret

Ondanks de vulkanische tegenslag in IJsland en de as die daardoor in ons luchtruim hangt, weet het zonnetje zich iedere dag weer beter te vertonen. De nachten kunnen helaas nog wel vrij koud zijn… In ieder geval een mooi moment om eens terug te blikken op de winter, omdat ik dat nog niet gedaan heb. Het was een lange winter met, voor Nederlandse begrippen, veel sneeuw. Ruim drie maanden zaten er tussen de eerste en de laatste sneeuwbui van het seizoen. Gelijk hadden we er weer een buzzword bij: zoutcrisis! Een aantal mensen reden daardoor helaas hun auto in meer of mindere mate in de kreukels. Gelukkig pakte deze witte winter niet voor iedereen negatief uit: wij hebben zowel een sneeuwpop als een echte iglo gebouwd! Zie hier de foto’s:

Ik moet toegeven, toen ik na de kerstvakantie weer om 6 uur ‘s ochtends mijn bed uit moest was ook ik die sneeuw wel beu. Op naar de zomer… wacht maar… zoals SBS6 het zou verwoorden: “Nu al de warmste zomer ooit!”. Je zal smeken om een koude sneeuwbal in je nek als je in je tentje/caravan/huis of hotelkamer zonder airco zit weg te bakken.

This entry was posted in Vakantie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *