Keith Bakker – verslaafd aan taarten

Vanochtend met grote letters in de Televaagraaf: ‘Keith Bakker misbruikte patiëntes’. Keith Bakker? Ik ken die kop ergens van…

En inderdaad, het bleek te gaan om onze ervaringsdeskundige op het gebied van allerlei verslavingen (lees: hij is/was zelf verslaafd). Zo’n vier jaar geleden bedacht Keith dat het tijd was om een heuse afkickkliniek te openen voor gameverslaafden. Een gameverslaving zou immers zeer schadelijk zijn, en vaak zelfs samen gaan met drugsgebruik. De details licht Keith zelf toe in een nieuwsitem van actualiteitenprogramma Nova.

Tijdens CampZone 2006 werd er echter niet erg enthousiast op de videobeelden gereageerd. Nova had met behoorlijk wat creatief knip- en plakwerk een suggestieve reportage weten te bouwen met zowel beelden van CampZone als Keith Bakker’s afkickkliniek. Het was duidelijk dat het merendeel van de CampZone bevolking zou lijden aan een gameverslaving, en daarbij zouden zelfs harddrugs, zoals cocaïne, gebruikt worden.

Creatief als men was, werd daar gelijk op gereageerd met een voice-over. Hier onder een nieuwsitem over de Keith Bakker en zijn taartenverslaving.

En voor de volledigheid ook de originele video:

This entry was posted in Computers, Humor, TV and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *